Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Επίσκεψη Πατριάρχη Κιλικίας Αράμ στην Εκκλησία της Ελλάδος


Επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από 15 έως 17 Ιανουαρίου 2010 ο Αγιώτατος Πατριάρχης Κιλικίας κ. Αράμ.

Ο Αγιώτατος και η Συνοδεία του έφθασαν στο Αεροδρόμιο " Ελ. Βενιζέλος " σήμερα 15 Ιανουαρίου με την πτήση 251 της ΜΕΑ AIRLINES στις 10:15.

Τον υποδέχθησαν Εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος, Εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας, Εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Παροικίας των εν Αθήναις Αρμενίων καθώς και οι Πρέσβεις της Αρμενίας και του Λιβάνου στην Αθήνα.

Στις 11.00 τελέσθηκε επίσημη Δοξολογία για την άφιξη του Προκαθημένου της Αρμενικής Εκκλησίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Φωτιστού στην Πλατεία Κουμουνδούρου και στις 13.30 θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Την επομένη, Σάββατο 16 Ιανουαρίου, ώρα 11.00, ο Αγιώτατος Πατριάρχης Κιλικίας κ. Αράμ θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη και στις 12.30 τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στις 17.30 ο Αγιώτατος Πατριάρχης θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιακώβου στην Νίκαια.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 11:15 ο Πατριάρχης Κιλικίας θα αναχωρήσει με την πτήση 251 της ΜΕΑ AIRLINES.

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Άμφια του Αγίου

Άμφια του Αγίου
Βρίσκονται στον Μητροπολιτικο Ναό της Χίου

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη