ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ 2020


Ο ίδιος ο Χριστός έκανε πλήρη υπακοή στον Πατέρα Του μέχρι το Σταυρικό θάνατο, παρόλο που με πόνο Τού ζήτησε «απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο». Θα πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουμε ότι η υπακοή στην Εκκλησία παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην πνευματική μας ζωή.
Ας θάψουμε αγαπητοί μου αδελφοί τα πάθη μας γιατί αυτά μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Και όταν με καλό αρθούν τα μέτρα και επιτρέψει ο Θεός όλων την υγεία και των συνανθρώπων μας που νοσούν από το θανατηφόρο ιό τότε πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε μια καινούργια πνευματική ζωή με προορισμό τον Κύριο Ιησού Χριστό μας. Είναι τώρα η ευκαιρία μην την χάσουμε. 
Υπακοή Υπομονή Προσευχή και θα δούμε την πόρτα της Εκκλησίας μας ανοιχτή. Μετά από  τον Γολγοθά ακολουθεί η  Ανάσταση . Ας έχουμε εμπιστοσύνη στον Θεό.


Με την ελπίδα και την ευχή να αποβεί και το φετινό Πάσχα αληθινό πέρασμα από την αμαρτία και την ρηχότητα της ζωής, στην συμφιλίωση με τον Θεό, στην εμπιστοσύνη στο Λόγο Του και στην συνέπεια μιας αληθινής κατά Χριστόν ζωής. Μεθ´ ημών ο Θεός, Καλή Ανάσταση στις καρδίες μας καλό πνευματικό αγώνα. Γένοιτο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις