Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μητροπολίτης μας κ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο πλευρό άστεγης μητέρας με 5 παιδιά


Στο πλευρό μιας εγκαταλειμμένης μητέρας με πέντε παιδιά, τα οποία προσωρινά διαμένουν σε πυλωτής μια πολυκατοικίας, βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός.

Το εν λόγω θέμα ανέδειξε η εφημερίδα «Πρώτη» και το οποίο συγκίνησε τον Μητροπολίτη Γερμανό, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην υπόθεση της άστεγης μητέρας.

Έτσι με εντολή του Μητροπολίτη Ηλείας η άστεγη μητέρα με τα πέντε παιδιά της, θα φιλοξενηθούν στο Ίδρυμα του Αγίου Νικολάου στα Σπάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν σε σχολείο και να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Σύμφωνα με τον κ. Γερμανό και άλλες φορές η Μητρόπολη Ηλείας παρέμβει σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά κάποιοι προτιμούν να ζουν κατά τον ιδικόν τους τρόπον με όλα τα επακόλουθα δι' αυτούς και την κοινωνία μας.

Το παράδειγμα του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού είναι μια απάντηση στους επικριτές της Εκκλησίας, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμφισβητήσουν το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της. ΑΞΙΟΣ!

Πηγή: ΡΟΜΦΑΙΑ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Άμφια του Αγίου

Άμφια του Αγίου
Βρίσκονται στον Μητροπολιτικο Ναό της Χίου

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη