ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Η ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Την Τρίτη  το βράδυ, 09:00 μ.μ - 01:00 π.μ οι πιστοί στο Ιερό Προσκύνημα  βίωσαν τις στιγμές της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας που στερήθηκαν το Μεγάλο Σάββατο προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχμ. Δαμασκηνού Πετράκου Αρχιερατικού Επιτρόπου Αμαλιάδος και ιεροκήρυξ της Ιερά Μητροπόλεως μας.

Στις 9:00 οι καμπάνες ήχησαν  χαρμόσυνα για την έναρξη του Αναστάσιμου Εσπερινού ,του Αναστάσιμου Όρθρου και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας. Οι πιστοί τηρώντας τα μέτρα υγιεινής λόγου της πανδημίας του κορονοιού με ευλάβεια και κατάνυξη παρακολούθησαν τις Αναστάσιμες ακολουθίες.Με συγκίνηση κρατώντας  τις λαμπάδες  έψαλαν για τελευταία φορά εφέτος το Χριστός Ανέστη και προσευχόμενοι όλοι μαζί ευχήθηκαν  του χρόνου να εορτάσωμεν το Πάσχα χωρίς μέτρα.   


Ο εφημέριος του Προσκυνήματος π. Κωνσταντίνος Φαλτσέτας και τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου ευχόμεθα με την ελπίδα η Απόδοση της Εορτής του  Πάσχα να αποβεί αληθινό πέρασμα απο την αμαρτία και την ρηχότητα της ζωής, στην συμφιλίωση με τον Θεό, στην εμπιστοσύνη στο Λόγο Του και στην συνέπεια μιας αληθινής κατά Χριστόν ζωής, σας απευθύνουμε τον νικηφόρο χαιρετισμό της Αναστάσεως Του. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Με πολλή αγάπη και τιμή .

Δημοφιλείς αναρτήσεις