ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ(8-9 Νοεμβρίου 2019)


Την 9ην Νοεμβρίου τρέχοντος έτους μνήμη του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως εορτάζει με κάθε θρησκευτική λαμπρότητα το Ιερόν Προσκύνημα.

Παρασκεύη 8 Νοεμβρίου 2019
5:30 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός  Εσπερινός  χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου  
Επισκόπου Ωλένης  κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σάββατο  9 Νοεμβρίου 2019
7:00π.μ. Όρθρος και εν συνεχεία θα επακολουθήσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ημών κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ και θα προβεί σε χειροθεσία Αναγνωστών
5:00 μ.μ Ιερά Παράκλησις εις στον Άγιο .

Τους  εκκλησιαστικούς ύμνους θα αποδώσουν ο κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής, Δικηγόρος-  καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής Πρωτοψάλτης Αγίου  Δημητρίου Λεχαινών ,ο κ. Αργύρης Ζέζας πρωτοψάλτης Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αμαλιάδος   και ο ιεροψάλτης του Προσκυνήματος, κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί καφές και γλύκισμα προσφορά του καταστήματος ΑΒ FOOD MARKET - του κ. Χρήστου Μπεβούδα και των κυριών του Προσκυνήματος.

Το Ιερόν Προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονία εντός της πόλεως Αμαλιάδος στην οδό τέρμα Σισίνης. Στον προαύλιο χώρο στεγάζεται η φοιτητική εστία της Μητροπόλεως όπου διαμένουν φοιτήτριες του Τμήματος  Γεωπονίας της πολεώς μας του Πανεπιστημιίου Πατρών
ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις