Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ(9 Νοεμβρίου 2016)
Την 9ην Νοεμβρίου τρέχοντος έτους μνήμη του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως εορτάζει με κάθε θρησκευτική λαμπρότητα το Ιερόν Προσκύνημα.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016
5:30 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός  Εσπερινός  χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου  
Επισκόπου Ωλένης  κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016
7:00π.μ. Όρθρος και εν συνεχεία θα επακολουθήσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ημών κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ
6:00 μ.μ Ιερά Παράκλησις Αγίου Νεκταρίου.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους θα αποδώσουν στον Εσπερινό  ο κ. Αργύρης Ζέζας Ιεροψάλτης Ι.Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσης Αμαλιάδος ενώ στην Θεία Λειτουργία ο κ.Αλέξανδρος Γεωργουλής, Δικηγόρος- καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής στην Σχολή της Μητροπολεώς μας, Πρωτοψάλτης Αγίου Δημητρίου Λεχαινών και ο Ιεροψάλτης του Προσκυνήματος, κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Μετα το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί καφές και γλύκισμα προσφορά του  καταστηματος ΑΒ FOOD MARKET - του κ. Χρήστου Μπεβούδα και των κυριών του Προσκυνήματος.

Το Ιερόν Προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονία εντός της πόλεως Αμαλιάδος στην οδό τέρμα Σισίνης. Στον προαύλιο χώρο στεγάζεται η φοιτητική εστία της Μητροπόλεως όπου διαμένουν φοιτήτριες του ΤΕΙ Γεωπονικής Αμαλιάδος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας


Μπορείς να τους χαρίσεις ζωή με το να εγγραφείς και να ενταχθείς στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη