Εἰ καὶ ἐν τάφῳ κατῆλθες ἀθάνατε, ἀλλὰ τοῦ Άδου καθεῖλες τὴν δύναμιν· καὶ ἀνέστης ὡς νικητής, Χριστὲ ὁ Θεός, Γυναιξὶ Μυροφόροις φθεγξάμενος· Χαίρετε, καὶ τοῖς σοῖς Ἀποστόλοις εἰρήνην δωρούμενος, ὁ τοῖς πεσοῦσι παρέχων ἀνάστασιν.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Η λευχαιμία μπορεί να θεραπευτεί με τη βοήθεια όλων μας


Με πολύ ενδιαφέρον όσοι παραβρέθηκαν παρακολούθησαν την ενημερωτική εκδήλωση από το ΚΕΔΜΟΠ της Πάτρας που έγινε την Τετάρτη 6-6-2012  στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδος και ήταν αρκετοί αυτοί που έγιναν εθελοντές μυελού των οστών. Η διαδικασία ήταν εύκολη με Λήψη επιχρίσματος από το στόμα.
Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας τον Σεπτό Ποιμεναρχη μας κ.κ ΓΕΡΜΑΝΟ,τον εκπρόσωπο του Μητροπολιτου μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Πετράκο Αρχιερατικό Επίτροπο Αμαλιάδος,την Πρόεδρο Κα Εύη Πάλλα της  Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδος και τέλος την υπεύθυνη του Τμήματος Ενημέρωσης Δοτών κ. Λαμπρινή Οικονομοπούλου και την υπεύθυνη διοικητική λειτουργό του  ΚΕΔΜΟΠ κ. Τζίνα Πετροπούλου, με το να υποστήριξουν αυτή την προσπάθεια που σαν σκοπό έχει την ενημέρωση και την πρόληψη όλων μας.
Φυσικά εύχομαι να ακολουθήσουν πιο πολύ συνάνθρωποι μας το παράδειγμα αυτών που έγιναν εθελοντές.
Η Λευχαιμία μπορεί να θεραπευθεί με τη βοήθεια όλων μας.Αυτό το μήνυμα ας το κάνουμε πράξη.http://www.xarisezoi.gr/

 

Συνολικές προβολές σελίδας

ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ

ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ