Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Η λευχαιμία μπορεί να θεραπευτεί με τη βοήθεια όλων μας


Με πολύ ενδιαφέρον όσοι παραβρέθηκαν παρακολούθησαν την ενημερωτική εκδήλωση από το ΚΕΔΜΟΠ της Πάτρας που έγινε την Τετάρτη 6-6-2012  στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδος και ήταν αρκετοί αυτοί που έγιναν εθελοντές μυελού των οστών. Η διαδικασία ήταν εύκολη με Λήψη επιχρίσματος από το στόμα.
Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας τον Σεπτό Ποιμεναρχη μας κ.κ ΓΕΡΜΑΝΟ,τον εκπρόσωπο του Μητροπολιτου μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Πετράκο Αρχιερατικό Επίτροπο Αμαλιάδος,την Πρόεδρο Κα Εύη Πάλλα της  Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδος και τέλος την υπεύθυνη του Τμήματος Ενημέρωσης Δοτών κ. Λαμπρινή Οικονομοπούλου και την υπεύθυνη διοικητική λειτουργό του  ΚΕΔΜΟΠ κ. Τζίνα Πετροπούλου, με το να υποστήριξουν αυτή την προσπάθεια που σαν σκοπό έχει την ενημέρωση και την πρόληψη όλων μας.
Φυσικά εύχομαι να ακολουθήσουν πιο πολύ συνάνθρωποι μας το παράδειγμα αυτών που έγιναν εθελοντές.
Η Λευχαιμία μπορεί να θεραπευθεί με τη βοήθεια όλων μας.Αυτό το μήνυμα ας το κάνουμε πράξη.http://www.xarisezoi.gr/

 

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Άμφια του Αγίου

Άμφια του Αγίου
Βρίσκονται στον Μητροπολιτικο Ναό της Χίου

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη