Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Ο ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Σήμερα Κυριακή των Αγίων Πάντων στο Ιερό Προσκύνημα ο Πεζοπορικός Όμιλος Αμαλιάδος τίμησε τους προστάτες του καθώς κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στην πόλη μας. Η πρόεδρος κ. Βασιλική Κουλούρη τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου εκκλησιάστηκαν προσφέροντας αρτοκλασία για πνευματική και σωματική υγεία. Μέτα το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του Προσκυνήματος τους ευχαρίστησε και τους πρόσφερε ενθύμιον μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου για υγεία και  να τους προστατεύει τις πεζοπορίες τους. 


Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Άμφια του Αγίου

Άμφια του Αγίου
Βρίσκονται στον Μητροπολιτικο Ναό της Χίου

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη