Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Σε μερικές μέρες η αγιογράφηση του Ιερού Προσκυνήματος ολοκληρώνεται.
Ευχαριστούμε τους ευλαβείς προσκυνητές-δωρητές και την σχολή βυζαντινής αγιογραφίας της Μητροπόλεως μας τους καθηγητές κ. Νικόλαο Παπαηλιού και τον κ. Χρίστο Χρυσοσπάθη με τους συνεργάτες του που από την αρχή με τον πνευματικό ζήλο και την αγάπη για αυτό που ο Θεός τους χάρισε σιγά σιγά το Ιερό Προσκύνημα αλλάζει εσωτερικά δίνοντας στον κάθε προσκυνητή που το επισκέπτεται πνευματική δροσιά.Τέλος και το Θεώ Δόξα.
Ο ΠΑΝΣΕΠΤΟΣ ΟΥΤΟΣ ΝΑΟΣ ΙΣΤΟΡΗΘΗ ΕΝ ΕΤΕΙ 2015 ΑΡΧΙΕΡΑΤΕΥΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡ. ΗΛΕΙΑΣ κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΕΥΛΑΒΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ.


(πρόσφατα προστέθηκαν ο Παντοκράτωρ με τους 4 ευαγγελιστές- η κοίμησις του Αγίου Νεκταρίου- Άγιος Τρύφων, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ξενοφών, Άγιος Πορφύριος, Άγιος Ιωάννης Ρώσος, 
Άγιος Γεώργιος Ιωαννίνων.) 

                                             


Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Άμφια του Αγίου

Άμφια του Αγίου
Βρίσκονται στον Μητροπολιτικο Ναό της Χίου

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη