Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ

Με τις ευλογίες και την άδεια του Σεπτού Μητροπολίτου μας κ.ΓΕΡΜΑΝΟΥ ξεκίνησε η αγιογράφηση στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Νεκταρίου Αμαλιάδος. Την ανάθεση του έργου την έχει αναλάβει η σχολή Αγιογραφίας της Ιερά Μητροπόλεως Ηλείας.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Νικόλαον Παπαηλιού καθηγητή Αγιογραφίας με τους συνεργάτες του καθώς επίσης και τους ευλαβείς χριστιανούς που συνέβαλαν στο να ξεκινήσουμε την αγιογράφηση.

Αγαπητοί μου χριστιανοί είναι για εμάς μεγάλη ευλογία όλα αυτά τα χρόνια να διακονούμε και να προσφέρουμε εις στο Ιερόν Προσκύνημα. Σε αυτό φυσικά συμβάλει η χάρις του Τριαδικού Θεού μας με τις πρεσβείες του Αγίου Νεκταρίου.
Με την συνδρομή την δική σας καταφέραμε να υλοποιήσουμε αρκετές δραστηριότητες που ήταν χρήσιμες για το Προσκύνημα. Τις είδατε να γίνονται πράξη και όλα αυτά τα οφείλουμε σ’ εσάς.

Με τις πρεσβείες τηςΥπεραγίας Θεοτόκου του Αγίου Νεκταρίου και πάντων των Αγίων ευχόμαστε και προσευχόμαστε να τελειώσουμε το μεγάλο αυτό έργο που θα δώσει πνευματική δροσιά σε όλους μας.
Γένοιτο.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Άμφια του Αγίου

Άμφια του Αγίου
Βρίσκονται στον Μητροπολιτικο Ναό της Χίου

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη