Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Προσευχή για τα παιδιά μας


Παράκληση στην αγάπη σας να προσεύχεστε για τα παιδιά μας που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο τμήμα μεταμοσχεύσεων του Ογκολογικού Νοσοκομείου Μαριάννας Βαρδινογιάννη-Ελπίδα. 
Αγωνίζονται με σκοπό να πολεμήσουν την ασθένεια τους. Οι εξαίρετοι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό αφήνοντας στην άκρη την προσωπική τους καθημερινότητα βρίσκονται δίπλα τους και δίνουν και αυτοί την μάχη για να θεραπεύσουν τα παιδιά. Κοντά τους είναι και οι γονείς τους που με δάκρυα-αγωνία και την ελπίδα τους στο Θεό προσπαθούν και αυτοί να προσφέρουν. Να μην ξεχνάμε το τι περνάνε αυτές τις ώρες. Ώρες δύσκολες που τα παιδιά με την υπομονή τους και την ψυχική τους δύναμη μας στις κάνουν εύκολες.
Αυτά τα παιδιά είναι ΗΡΩΕΣ και θα κερδίσουν. ο Θεός να είναι μαζί τους.
http://www.oramaelpidas.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Άμφια του Αγίου

Άμφια του Αγίου
Βρίσκονται στον Μητροπολιτικο Ναό της Χίου

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη