ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Δώσε Αίμα -Δώσε Ζωή


Η αιμοδοσία είναι κυρίως πράξη έμπρακτης αγάπης προς τους ασθενείς αδελφούς μας, και βεβαίως θεάρεστη και χριστιανική, γιατί ακολουθούμε τα ίχνη του πρώτου Αιμοδότη μας Ιησού Χριστού, ο οποίος έδωσε το πανάγιο αίμα του για την ίαση και την σωτηρία όλων μας.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι ο μικρός μας φίλος Μάξιμος Ζαφειρόπουλος του Σπυρίδωνα και της Διονυσίας από την Αμαλιάδα του Ν. Ηλειας ηλικίας 6 ετών αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και έχει απόλυτη ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια. ομάδα αίματος Α+
Παρακαλείται όποιος μπορεί να δώσει αίμα το οποίο θα ζητήσει να χρεωθεί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τα στοιχεία του μικρού που προαναφέρονται.
Μπορείτε να πάτε όσοι είστε από Αθηνά στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην αιμοδοσία να δώσετε αίμα και αιμοπετάλια τις καθημερινές ημέρες 9π.μ-6.30μ.μ και τα σαββατοκύριακα 9 π.μ -1.30 μ.μ. για αιμοπετάλια δεν παίζει ρόλο η ομάδα αίματος. Τηλέφωνο : 213 2009000 να σας συνδέσουν με την αιμοδοσία
Παρακαλούμε για Κοινοποίηση ! ! !

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Άμφια του Αγίου

Άμφια του Αγίου
Βρίσκονται στον Μητροπολιτικο Ναό της Χίου

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη