ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ-ΔΩΣΕ ΖΩΗ


Η αιμοδοσία είναι κυρίως πράξη έμπρακτης αγάπης προς τους ασθενείς αδελφούς μας, και βεβαίως θεάρεστη και χριστιανική, γιατί ακολουθούμε τα ίχνη του πρώτου Αιμοδότη μας Ιησού Χριστού, ο οποίος έδωσε το πανάγιο αίμα του για την ίαση και την σωτηρία όλων μας.


Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο γιος μου ο Ιωάννης 13 ετών  νοσηλεύεται με λευχαιμία στο Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα  . Όποιος μπορεί  να πάει στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην αιμοδοσία να προσφέρουν δείγμα για αίμα και αιμοπετάλια τις καθημερινές ημέρες 9 π.μ-6.30 μ.μ και τα σαββατοκύριακα 9 π.μ -1.30 μ.μ. η ομάδα αίματος είναι Β- αρνητικό .  ώστε όταν θα είναι απαραίτητο να υπάρχει. Εύχομαι να υπάρχει ανταπόκριση όχι μονό για το δικό μου παιδί αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται στην παρόμοια κατάσταση. Ο Θεός μαζί σας. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα  Καλή Ανάσταση.Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών 
«Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού»


Θηβών & Λεβαδείας, Αμπελόκηποι 
T.K. 11527
Τηλέφωνο : 213 2009000 να σας συνδέσουν με την αιμοδοσία   

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Άμφια του Αγίου

Άμφια του Αγίου
Βρίσκονται στον Μητροπολιτικο Ναό της Χίου

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη