ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΑ
Με την ελπίδα και την ευχή να αποβεί και το φετινό Πάσχα αληθινό πέρασμα από την αμαρτία και την ρηχότητα της ζωής, στην συμφιλίωση με τον Θεό, στην εμπιστοσύνη στο Λόγο Του και στην συνέπεια μιας αληθινής κατά Χριστόν ζωής, σας απευθύνουμε τον νικηφόρο χαιρετισμό της Αναστάσεως Του. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Με πολλή αγάπη και τιμή Ο εφημέριος του Ιερού Προσκυνήματος Και τα σύν εμοί μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Στον Σεπτόν Ποιμενάρχη μαςΣτον Σεπτόν Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Ηλείας κ.κ ΓΕΡΜΑΝΟΝ δια την ονομαστική του εορτή ευχόμεθα ο Τριαδικός Θεός, δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Γερμανού Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, να τον διαφυλάττει σώον, υγιή, μακροημερεύοντα και ορθοτομούντα τον λόγον της Αληθείας.

ΓΕΡΜΑΝΟΥ του Σεβασμιώτατου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου, της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Ηλείας, ημών δε, πατρός και Ποιμενάρχου Πολλά τα Έτη.

Έτη Πολλά και Ευλογημένα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας


Μπορείς να τους χαρίσεις ζωή με το να εγγραφείς και να ενταχθείς στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
«Σηλυβρίας τον γόνον και Αιγίνης τον έφορον, τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον, Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού· αναβλύζει γαρ ιάσεις παντοδαπάς, τοις ευλαβώς κραυγάζουσι· δόξα τω σε δοξάσαντι Χριστώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι διά σου πάσιν ιάματα»

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΕΓΡΑΦΟ (1902)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Η Φοιτητική Εστία θηλέων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ" Αμαλιάδας στεγάζεται σε 2όροφο κτίριο εντός του προαυλίου του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά εντός της πόλεως της Αμαλιάδας. Σήμερα φιλοξενεί περί τις 8 φοιτήτριες από τα Τ.Ε.Ι της περιοχής.

Ζωοδοχος πηγη

Ζωοδοχος πηγη